helpdesk
Bespaar geldBespaar tijdBespaar energieWerk efficiënterCreëer meer overzicht
  20/08/2019

DIY, Pro & Garden

Van 29 september t.e.m. 1 oktober 2019 vindt in Kortrijk Xpo de 34ste uitgave van de vakbeurs DIY, Pro & Garden plaats, het tweejaarlijks treffen voor de doe-het-zelf zaken, vakhandel en tuincentra.

DIY, Pro & Garden biedt de retailer om de 2 jaar een overzicht van de nieuwste producten binnen de sectoren decoratie, tuin, hout & bouw, ijzerwaren, sanitair, gereedschap & tools en elektriciteit. Daarnaast presenteert de beurs ook een ruim assortiment van ondersteunende dienstverlening.

Met meer dan 150 exposanten biedt DIY, Pro & Garden een perfecte afspiegeling van het productaanbod in de doe-het-zelf zaak, vakhandel of tuincentrum.

Bezoek ons op de stand van ProfitPlus Business Software (stand 2.26) en schrijf je gratis in via deze link of door op de afbeelding te klikken.

 

Abiss 2019

Op 3 oktober 2019 kan u ons bezoeken op de Abiss beurs. Abiss is het Belgische netwerk- en congresplatform voor industriële en productiebedrijven die bedrijfsprocessen willen digitaliseren, automatiseren en integreren.

Op Abiss vindt u bedrijven gespecialiseerd in het ontwikkelen van specifieke software, apps, consultancy en diensten. Deze moeten processen zoals engineering, productie, planning, onderhoud, kwaliteitscontrole, assetmanagement, logistiek, boekhouding, aftersales etc… digitaal, performanter, mobiel en geconnecteerd maken om zo sneller, slimmer en competitiever te worden, zowel in productie als in administratie.  

Bezoek ons op de stand van ProfitPlus Business Software (stand 63) en schrijf je gratis in via deze link of door op de afbeelding te klikken

 

Bedrijvencontactdagen 


Bedrijvencontactdagen voorstellen hoeft al lang niet meer. Het grootste contactevent van België is ondertussen reeds aan haar 17de editie toe, en kan ook nu weer een topplatform aanbieden van bedrijven uit zowel de industrie, toelevering, klein -en groothandel, transport als de bouw- en dienstensector.

Met een succesformule die focust op het fysiek samenbrengen van ondernemingen en ondernemers,  onderlinge business opportuniteiten blootleggen en ondernemerschap stimuleren, verenigen zich op bedrijvencontactdagen 2019 dan ook opnieuw ruim 600 bedrijven-exposanten in Kortrijk Xpo.

Op 4 & 5 december 2019 kan u ons er ook terugvinden op stand 4140.

 


Terug naar het overzicht

Vraag een demo