helpdesk
Bespaar geldBespaar tijdBespaar energieWerk efficiënterCreëer meer overzicht
  06/06/2019

 

DIY, Pro & Garden biedt de retailer om de 2 jaar een overzicht van de nieuwste producten binnen de sectoren decoratie, tuin, hout & bouw, ijzerwaren, sanitair, gereedschap & tools, elektriciteit en huishoud. Daarnaast presenteert de beurs ook een ruim assortiment van ondersteunende dienstverlening.

Met meer dan 150 exposanten biedt DIY, Pro & Garden een perfecte afspiegeling van het productaanbod in uw doe-het-zelf zaak, vakhandel of tuincentrum. A-merken worden gecombineerd met een groot aantal nieuwkomers wat samen garant staat voor een verfrissend en vernieuwend aanbod. Het is een ideale gelegenheid om op 3 dagen tijd de nieuwste producten te ontdekken op de wijze waarop zij het beste gepresenteerd worden in uw winkelpunt.

Schrijf je gratis in via deze link!

Praktisch

Wanneer?

  • Zondag 29 september 2019- 10:00 tot 17:00
  • maandag 30 september 2019 - 9:00 tot 18:00
  • dinsdag 1 oktober 2019 - 9:00 tot 18:00

Waar?

Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk (B) 
Hallen 1, 2, 3 & 6

Toegang

DIY, PRO & GARDEN  is enkel toegankelijk voor retailers binnen de sectoren van de beurs. Vooraf registreren is noodzakelijk en kan via deze link. 

Bereikbaarheid

Kortrijk Xpo is een filevrije locatie en ligt onmiddellijk naast uitrit nr. 2 van de autosnelweg E17 Breda-Antwerpen-Gent-Kortrijk-Lille. Via de website van Kortrijk Xpo vindt u een volledige wegbeschrijving, ook met het openbaar vervoer.

Parking

Bezoek de website van Kortrijk Xpo voor meer info: routebeschrijving - parkings
Parkeerticket: € 5.00,- / 24u  (parking P2 > P7)

Kortrijk Xpo baat samen met Kinepolis de parkings P2 tem P7 uit. Deze parkings liggen het dichtst bij de ingangen Xpo Zuid en Xpo Noord. Bij het inrijden van de parking hoeft u geen ticket te nemen.  Je kan bij het uitrijden aan de slagboom eenvoudig betalen met je bankkaart/kredietkaart.

OPGELET : ook op zon- en feestdagen is het straatparkeren rond Kortrijk Xpo betalend. U betaalt hiervoor zelfs een duurder tarief dan op de parkeerterreinen van Kortrijk Xpo. Aanbevolen parkings: P2 - P6 - P7. 

Kortrijk Xpo stelt laadpalen voor elektrische wagens (P4) ter beschikking aan bezoekers en exposanten. Aan de uitrit van de parking kan u ook een snellaadstation van Tesla terugvinden


Terug naar het overzicht

Vraag een demo