helpdesk
Bespaar geldBespaar tijdBespaar energieWerk efficiënterCreëer meer overzicht

Nieuws:

CAT-Solutions coacht de toekomst

26/02/2020

Filip goes Vives

Studenten kennen maar een beperkt aanbod aan ERP-pakketten. Aan ons om hen te laten kennismaken met andere pakketten en aanbieders. Onze captain himself, Filip, liet de laatstejaarsstudenten in de richting Accounting Administration aan Vives onlangs grote ogen trekken met ons pakket ProfitPlus. De toekomstige boekhouders weten nu ook dat onze business software enorm toegankelijk is voor hen.

Geert haalt ondernemingszin boven

Niet-bedrijfskundige richting maakt kennis met ondernemen. Geert nam de rol van coach op zich om studenten hun ondernemingszin te laten ontdekken. In kleine groepjes zetten ze een business idea om tot een concreet businessplan. Dat wordt gepresenteerd aan een jury van ondernemers en docenten.

Burn-out voor beginners

De titel van Arnout Van den Bossches recentste zaalshow. De ideale afsluiter van een meer dan geslaagde teambuilding. We begonnen met een interne brainstorm in Antwerpen, om erna de stad culinair te verkennen.

Een beest van een ERP

Sommigen onder jullie hebben ons bedrijf en ons pakket zien groeien. Vandaar dat het meer dan gepast was om jullie in primeur onze product roadmap voor te stellen.

Onder het motto ‘een beest van een ERP’ lanceren we in november onze nieuwste versie ‘Animal’. De grote veranderingen: een stijlupgrade en nog meer bereikbaar zijn. No worries, het gebruiksgemak blijft key. Beter organiseren, beter aankopen en toekomstgericht zijn keywords hier. De looks krijgen een update anno 2020. Onder de motorkap checkten we welke tools nodig waren. Zo wordt ProfitPlus onder andere toegankelijker via gsm of tablet.

SAVE THE DATE
Distributie: 08/05/2020
Productie: 15/05/2020

Wilt u als eerste alles in detail horen? Schrijf u in voor ons klantenforum op 8 of 15 mei. We betrekken u graag bij de verdere evolutie van ProfitPlus Business Software. U krijgt van ons nog een lijst met ProfitPlus Improvement Propositions waarin u uw voorkeur mag doorgeven. Zo kunnen we samen met u de prioriteiten voor dit en volgend jaar vastleggen.

Ambassadeur van ProfitPlus Business Software?
Wat houden we van jullie! Vandaar even een extraatje: als u een nieuwe klant aanbrengt, mag u van ons gezellig met twee gaan dineren on the lake.

Welcome to the team, IT sailors!
Wouter, Nico en Rudy maken vanaf nu deel uit van ons team van ambitieuze zeebonken. Als Senior Developers fungeren ze als de reddingsboei voor uw business. Good luck guys!

Meer weten over ProfitPlus Business Software of u inschrijven voor ons klantenforum? Get in touch: sales@catsolutions.be of +32 56 96 02 00.


Terug naar het overzicht

Vraag een demo