helpdesk
Bespaar geldBespaar tijdBespaar energieWerk efficiënterCreëer meer overzicht

Nieuws:

Een druk najaar voor CAT Solutions

25/08/2020

Investeringsaftrek van 25%

Bent u van plan om een ERP-pakket te introduceren in uw onderneming? Of is uw huidige pakket aan vervanging toe? Now is the time! U geniet namelijk vanaf nu van een investeringsaftrek tot 25%. Dit fiscaal voordeel betekent dat u een bepaald percentage van uw investeringskost mag aftrekken van de belastbare winst. Meer info? Contacteer ons of check deze site

ABISS op 8/10/2020

Op 8 oktober staan we met CAT Solutions en ProfitPlus Business Software op ABISS, de netwerkbeurs voor digital, smart & connected industry. Place to be? Kortrijk Xpo. Wij staan alvast paraat, met mondmasker en andere nodige veiligheidsmaatregelen.

MES4SME partner

CAT Solutions is officieel MES4SME partner, maar dat wist u al. In het najaar nemen we deel aan enkele workshops omtrent het verbeteren van de software in het productieproces.

Animal is coming …

Velen van jullie hebben ons zien groeien en hebben onze verhuis naar Kortrijk, twee jaar geleden dit jaar, meegemaakt. Dit jaar gaan we weer voor groei van ons pakket. In november lanceren we de nieuwste versie van onze ProfitPlus Business Software: ‘Animal’. We focussen op een stijlupgrade anno 2020 en een nog betere bereikbaarheid. Uiteraard blijft het gebruiksgemak voorop staan. Conclusie, ProfitPlus Business Software gaat voor een nog betere organisatie, beter aankopen en toekomstgericht pakket. 

 

Klaar voor een upgrade naar ProfitPlus Business Software? Get in touch: sales@catsolutions.be of +32 56 96 02 00


Terug naar het overzicht

Vraag een demo