helpdesk
Bespaar geldBespaar tijdBespaar energieWerk efficiënterCreëer meer overzicht

Nieuws:

Full speed in 2021

26/02/2021


Bij CAT Solutions hebben we een vliegende start gemaakt in het nieuwe jaar. Benieuwd waar we zoal mee bezig zijn? Keep reading!

ProfitPlus Business Software gaat internationaal

Bij twee van onze klanten hebben we onlangs ProfitPlus Business Software geïnstalleerd in hun vestiging in Roemenië. Door de sterke verbondenheid tussen de Roemeense en Belgische vestigingen werden er klantgerichte oplossingen uitgerold.

Het ene bedrijf werkt op een aparte versie van ProfitPlus, met EDI-interface naar de Roemeense boekhouding. Er werd gefaseerd opgestart: eerst met aankoop/verkoop om daarna ook de productie verder uit te rollen met registraties op de werkvloer.

Het andere bedrijf werkt op dezelfde versie als de Belgische onderneming waarbij de logistieke processen apart worden aangestuurd. Daar gebruiken we transferorders om goederen over te brengen van de ene vestiging naar de andere.

Beide bedrijven hadden verschillende eisen voor hun ERP-pakket. Dankzij de flexibiliteit van ProfitPlus Business Software zijn we erin geslaagd om aan de eisen van beide klanten te voldoen.

Ons Sales Team breidt uit

Maak kennis met de nieuwste aanwinsten voor ons Sales Team: Business Development Manager - Wouter, Account Manager Camille, implementatoren Frank en Mathias.

Advies en opleiding via KMO-portefeuille

Wist u al dat CAT-Solutions erkend dienstverlener is voor zowel advies als opleiding? Dankzij de KMO-Portefeuille kunt u dus deze kosten verminderen tot wel 30%. 

Zij kozen voor ons …

Maatwerkbedrijf ’t Veer, Stroomop, Houtbuigerij Desmet en Deconinck-Wanson zijn enkele van onze nieuwe klanten. We kijken uit naar een lange samenwerking! 

Waarom nog langer uitstellen? 

De prijs mag zeker geen obstakel zijn. De modules van het systeem zorgen ervoor dat de software perfect afgestemd is op uw activiteit waarbij u enkel die modules koopt die voor u van belang zijn. Zelfs met boekhouding. Dit maakt ProfitPlus Business Software betaalbaar voor elk productie- of handelsbedrijf, klein of groot… 

 

Aarzel niet en neem nu contact met ons op.


Terug naar het overzicht

Vraag een demo