helpdesk
Bespaar geldBespaar tijdBespaar energieWerk efficiënterCreëer meer overzicht
  03/06/2019

Sales & Implementatie team

Het sales team werd begin dit jaar uitgebreid met Geert, Nele en Willy. Nele vervoegt Björn als Account manager in het sales team. Geert zal als Sales Manager toezien op de interne flows en resultaten terwijl Willy als Business Development Manager nieuwe markten en nieuwe klanten bewerkt.

Björn VanhoutteWilly De CorteNele RibbensGeert Couton

Customer Service & Relations

Sinds begin mei kan het zijn dat je bij het bellen van onze helpdesk een andere stem aan de lijn krijgt: meet Jeroen! Jeroen is sinds begin mei actief bij CAT Solutions als Customer Relations & Infrastructure Manager. 
Samen met Claude zal hij ervoor zorgen dat jullie de beste service kunnen verwachten. Uiteraard staat Dries nog steeds in voor het analytische werk, om alle technische uitdagingen aan te kunnen gaan. 

Dries VancompernolleJeroen Van WauweClaude Saelens

Office Management

Sarah is als onze Office Manager niet enkel verantwoordelijk voor de vlotte werking van het kantoor, maar ook voor alle HR gerelateerde zaken en Marketing aspecten. 

Sarah Van Dam

Development team

Ook ons Software Development team werd verder uitgebreid om aan de stijgende vraag te voldoen. 
Het huidige team, bestaande uit Alex, Pieter-Jan, Olga en Klaus, werd aangevuld met Kevin, Fahmei en Mourad. In augustus verwelkomen we tevens Rob. Wij geloven dat met dit development team wij een stabiele basis hebben om het ProfitPlus pakket verder uit te bouwen. 

Development Team

 

Wij stellen verder alles in het werk om mee te groeien met onze klanten. We danken u alvast voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Aarzel niet om uw accountmanager te contacteren mocht u nog vragen hebben.

Guy Putman
General Manager

Guy Putman

Filip De Graeve
vv Zaakvoerder

Filip De Graeve


Terug naar het overzicht

Vraag een demo