helpdesk
Bespaar geldBespaar tijdBespaar energieWerk efficiënterCreëer meer overzicht

Nieuws:

Onze business software? Simple but oh so good!

21/06/2019

Veel ondernemers kiezen niet voor een business pakket omdat het er al op het eerste zicht te ingewikkeld uitziet. Te veel schermen, te veel features, te veel uitleg, te veel wachten … Van alles gewoonweg te veel. Wat als wij u nu het tegendeel bewijzen? Business software die het graag simpel houdt, zodat iedereen ermee overweg kan. Meet ProfitPlus Business Software!

ERP-pakketten bestaan vaak uit standaardmodules. Een misvatting van de developers achter het systeem, want hoe kan business software nu voor elk bedrijf gelijk zijn als geen enkele onderneming eigenlijk hetzelfde is? ProfitPlus Business Software is anders. Dit uitbreidbaar pakket is volledig afgestemd op de cultuur van de kmo: snel inzetbaar, eenvoudig in gebruik en met een lange levensduur. Het werd volledig gebouwd rond uw specifieke business.

Business experts aan de basis

IT’ers liggen aan de basis van een ERP-pakket, maar er is meer voor nodig dan dat. Om de logische en efficiënte werking te garanderen, schakelden we bij ProfitPlus business experts in die de software mee hielpen bouwen. Het grootste voordeel? Deze experts kennen uw sector, uw onderneming en uzelf. Na een kennismakingsgesprek kunnen ze perfect inschatten wat u precies nodig heeft om uw bedrijf optimaal te runnen.

Minimum aan inspanning

Uit ervaring weten we dat gebruikers graag met één druk op de knop een volledig overzicht hebben in het rendement van hun organisatie. Zo kozen we er bewust voor om met een minimum aan inspanning een maximum aan automatisatie en inzicht te bieden aan de bedrijfsleider en elke medewerker.

Onze business software werd dus ontdaan van alle overdaad. Ons motto? Keep it simple, but oh so good. Vandaar geen honderden verschillende functies op uw scherm. Want hoe minder overbodige knoppen of invulvelden, hoe sneller u een factuur terugvindt, een order kunt aanmaken, de artikelvoorraad kunt updaten … Kortom, alles verloopt vlotter.

Zo simpel als CTRL-C en CTRL-V

Onze business software werkt eenvoudig via het klavier. De muis hebt u nagenoeg niet nodig. Neem daarbij nog dat u maar een minimum aantal velden moet invullen om bijvoorbeeld een order te plaatsen, en we kunnen stellen dat u sneller en correcter gegevens kunt inbrengen. We beschikken overigens over een hele lijst van sneltoetsen, die we u graag bezorgen.

Eenvoud maakt macht

Vergeet investeren in aparte pakketten voor CRM, ERP, e-commerce, boekhouding, magazijn-, productie- of documentenbeheer. Alle informatie vindt u op één plaats: in het pakket ProfitPlus Business Software.

Een vraag of probleem? Bel, mail of kom langs!

Zit u met een vraag of heeft u hulp nodig? We zijn nooit veraf. Moet het snel? Dan kunt u ons altijd opbellen. Onze helpdesk haat wachtrijen, dus ze helpen u onmiddellijk verder.


Terug naar het overzicht

Vraag een demo