helpdesk
Bespaar geldBespaar tijdBespaar energieWerk efficiënterCreëer meer overzicht

Nieuws:

Terugblikken en vooruitblikken

24/01/2019

Een terugblik: 2018

Het nieuwe jaar is ondertussen al volop begonnen. Toch maken we nog even de tijd om de balans op te maken van het voorbije jaar.  Een cruciaal jaar voor CAT Solutions, zo bleek.

Nieuwe locatie

Om het bedrijf verder te laten groeien was het noodzakelijk om te verhuizen naar een nieuwe locatie. Ons nieuwe kantoor, dat te vinden is in het Beneluxpark te Kortrijk, is voorzien van de modernste faciliteiten. Onze medewerkers kunnen hier werken in een moderne kantooromgeving, die tevens centraal gelegen is. 

Uitbreiding van het team

Om verder te professionaliseren werd het team eind 2018 verder uitgebreid.
Begin 2018 was er reeds een groei te merken en eind 2018 werd het team opnieuw uitgebreid: Nele, Geert en Willy vervoegden ons team, respectievelijk als Account Manager, Sales Analist en Business Development Manager.

Een vooruitblik: 2019

Wij hebben uiteraard niet stilgezeten in januari. Zo werder er 2 nieuwe projecten opgestart: zowel de opstart van C-MEC Kortrijk als Stromar zijn vlot verlopen, dankzij een zeer intense samenwerking met de  projectverantwoordelijken bij onze klanten.

Ook bij onze bestaande klanten werd de planning voor 2019 opgemaakt. Zo staan er al enkele projecten klaar voor de komende weken. 

Tevens kan je ons in februari een bezoek brengen tijdens Indumation 2019. 
Registreer je gratis via deze link:

https://registration.n200.com/survey/3r8f9ddsw7doe?actioncode=595

 


Terug naar het overzicht

Vraag een demo