helpdesk
Bespaar geldBespaar tijdBespaar energieWerk efficiënterCreëer meer overzicht

Wij werken met zeer weinig mensen die de handen vol hebben met het dagelijkse werk.  Er blijft dus niet veel tijd meer over voor administratieve opvolging.  "Dank zij ProfitPlus Business Software verloopt dit alles nu veel meer gestroomlijnd", aldus Kathy Albers.

Eén van de grootste problemen in onze sector is dat we in verschillende grootheden moeten denken en onderhandelen.  Zo wordt bijvoorbeeld een bepaalde bepaalde schroef verkocht in verpakkingen van 20, 100, 200 en 1'000 stuks. Toch wordt in de branche enkel onderhandeld over een prijs per honderd stuks. Deze prijs per honderd varieert natuurlijk afhankelijk van deze verpakking. Op de factuur moeten dan weer het aantal stuks vermeld staan, terwijl de zendnota enkel moet spreken over het aantal verpakkingen.

Dank zij ProfitPlus Business Software zijn al deze gegevens nu gemakkelijk te consulteren en te wijzigen. Ook de ellenlange prijslijsten van onze leveranciers, kunnen gemakkelijk worden ingelezen, zodat we altijd de correcte prijs van onze producten bij de hand hebben.


Onze klanten kunnen on line en in real time de beschikbaarheid van onze producten checken. Een overzicht van ons assortiment vind u in onze on-line productcatalogus.

Tot slot wil ik ook nog vermelden dat de effectieve overgang naar ProfitPlus Business Software exact één dag heeft geduurd. 's Ochtends werden alle gegevens uit het oude systeem overgelezen en aangepast. 's Avonds al werden de eerste leveringen verscheept, en rolden de eerste verkoopfacturen reeds uit de printer. En dat is ook belangrijk voor een kleine onderneming als de onze.

ALB fasteners is een West Vlaamse groothandel in industriële bevestigingsmaterialen. Vanuit de bedrijfsgebouwen te Zwevegem worden honderden klanten in binnen- en buitenland bevoorraad voor hun volledige behoefte aan bevestigingsmaterialen. De firma importeert uit gans Europa, maar ook uit Azie en de Verenigde Staten.

ALB werkte al jaren op een verouderd systeem, dat niet meer aan de behoeften voldeed.  Tevens was ze afhankelijk van haar externe accountant voor de meest elementaire financiële informatie. Zowel hun klanten als leveranciers verwachten elke dag een nog meer professionele en geïndividualiseerde aanpak.

Ook al die kopzorgen beu? Maak een afspraak via +32 56 960 200 of sales@catsolutions.be, we helpen u ervan af!

 

Bezoek de website van ALB

Van uw bedrijf ook een succesverhaal maken?
Laat ons uw processen verbeteren.

Contacteer ons voor een afspraak

Vraag een demo