helpdesk
Bespaar geldBespaar tijdBespaar energieWerk efficiënterCreëer meer overzicht

Een partner in mensentaal

Rudy Demets, zaakvoerder van MEP Applications: Daar wijzelf niet over een ICT specialist in onze organisatie beschikken, was het voor ons belangrijk om een partner te hebben die ons ten allen tijde zowel op vlak van software als hardware, een snelle en accurate ondersteuning kon bieden. CAT Solutions beschikt over een team van medewerkers, die ons bij eventuele vragen in mensentaal te woord staan, meestal kunnen ze zelfs vanop afstand de PC van een medewerker overnemen om een en ander duidelijk te maken of aan te passen.

Big Bang Implementatie

De opstart op van het ERP pakket ProfitPlus Business Software, verliep vlekkeloos, omdat die voorafgegaan werd door een testfase met "echte" data, en niet met een demo volgens een "voorgekauwd" scenario. Vanaf dag één beschikten wij in ProfitPlus over alle historische gegevens van ons bedrijf sinds de start in 1996, voor onze klanten was het dus een overstap waar zij eigenlijk niets van hebben gemerkt.

Wij zijn nu in staat om sneller te reageren op hun vragen, zowel op administratief als op technisch gebied. Met ProfitPlus beschikken wij momenteel over een gebruiksvriendelijk en betaalbaar ERP-systeem die de interne samenwerking sterk heeft vereenvoudigd en gestroomlijnd, zowel op gebied van administratie als in de productie....

Variatie aan opdrachten

De variatie en de verscheidenheid van de opdrachten, maakt het gebruik van informatica ter ondersteuning van elke taak onvermijdelijk. Efficiënt bedrijfsbeheer is van primordiaal belang in dit bedrijf en er was reeds ERP aanwezig sinds de oprichting ervan. De bestaande toepassing was echter aan vervanging toe, wegens de grote evolutie in het informatica technologie.

De voorwaarden die de zaakvoerder, zich baserend op zijn ervaring, aan een nieuw systeem stelde, waren :

 • de volledige bedrijfsvoering ondersteunen
 • door iedere medewerker kunnen gebruikt worden, wetende dat een KMO niet voor alles over een specialist beschikt (bv boekhouding)
 • een geïntegreerd documentbeheer bevatten
 • een geïntegreerd communicatiesysteem met internet beschikken
 • internationaal gebruikt kunnen worden (meertalig)
 • de grootte van investering moet binnen de mogelijkheid van een KMO vallen
 • de reeds opgebouwde data moet zoveel mogelijk behouden blijven
 • de implementatie en  planning moet volgens duidelijke afspraken verlopen

Na enig marktonderzoek werd het voor de zaakvoerder duidelijk dat CAT Solutions als leverancier het meest aan de gestelde eisen kon voldoen. Een niet onbelangrijke reden was, dat CAT Solutions beschikt over KMO expertise, en als dusdanig zelf bepaalde situaties goed konden anticiperen, waardoor een betrouwbaar lastenboek ontstond.

Ook al die kopzorgen beu? Maak een afspraak via +32 56 960 200 of sales@catsolutions.be, we helpen u ervan af!

 

Bezoek de website van MEP Applications

 

Als oplossing werd er hier gekozen voor 

 • Basis “Profitplus Productie”
 • Kostprijscalculatie
 • Geïntegreerde boekhouding

Van uw bedrijf ook een succesverhaal maken?
Laat ons uw processen verbeteren.

Contacteer ons voor een afspraak

Vraag een demo