helpdesk
Bespaar geldBespaar tijdBespaar energieWerk efficiënterCreëer meer overzicht

Verschillende systemen ...

De vroegere bedrijfsvoering was gebaseerd op verschillende systemen. Medewerkers hadden in de loop van de jaren, hun eigen productie-opvolgingssyteem gemaakt, de boekhouding draaide dan weer op een ander platform. Voor de opvolging van de offertes en cliënteel werd vooral gerekend op het geheugen van de medewerkers die reeds jaren actief waren in het bedrijf. Een oplossing die de bedrijfsleiding in staat stelde om op een eenvoudige manier een overzicht te krijgen van alle processen die in het bedrijf liepen, dringde zicht op.  

Big Bang

Een van de grootste uitdagingen voor het vinden van een nieuw systeem was het feit dat de medewerkers al een zeer lange staat van dienst hadden en relatief verknocht waren aan hun systemen. De vrees was dus niet denkbeeldig dat de verandering niet aanvaard zou worden. Dankzij de eenvoudige en relatief korte implementatieperiode, zijn we er samen in geslaagd, de overgang vlot en zonder grote problemen te laten verlopen. Ondertussen werkt elkeen in de organisatie vlot met ProfitPlus Business Software, vooral dankzij een eenvoudige setup en duidelijke input schermen. En dat is ook belangrijk voor een kleine onderneming als de onze.

Ohmewatt specialiseert zich in het aanbieden van duurzame elektrische verwarmingsoplossingen. Hiervoor vertegenwoordigt de firma in België exclusief enkele gekende merken zoals Elstein, Cetal, Ihne&Tesch, Hotset, Tematec en Eltherm. Daarnaast zijn ze exclusief verdeler in België van Dynisco, dé marktleider in drukvoelers voor extrusie-toepassingen.

Naast deze vertegenwoordigingen beschikken ze over een eigen werkplaats waar elektrische weerstanden snel en op maat van de klant gemaakt worden.  Hun klanten zijn voornamelijk actief in de kunststofsector, machinebouw, voeding, procesindustrie en de verpakkingswereld.

 

Ook al die kopzorgen beu? Maak een afspraak via +32 56 960 200 of sales@catsolutions.be, we helpen u ervan af!

 

Bezoek de website van Ohmewatt

Van uw bedrijf ook een succesverhaal maken?
Laat ons uw processen verbeteren.

Contacteer ons voor een afspraak

Vraag een demo