helpdesk
Bespaar geldBespaar tijdBespaar energieWerk efficiënterCreëer meer overzicht

’t Veer startte in 1984 als een tewerkstellingsproject voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In zijn evolutie van beschutte werkplaats naar maatwerkbedrijf steeg dit aantal naar 600.

Maatwerkbedrijf 't Veer is vandaag bewust actief in verschillende sectoren en diensten. Ze beschikken over grote productieruimtes in industriezone Grensland Menen, maar zetten ook in op enclavewerking, waarbij medewerkers de opdracht ter plaatse in bedrijven uitvoeren. Ze hebben oa. een metaal-, hout-, assemblage-, verpakking-, elektro en confectie afdeling.

Samen met de projectmanager van CAT-Solutions bekeek het ambitieuze bedrijf hoe ze hun administratie én productieflow konden optimaliseren. ProfitPlus Business Software bleek een ideale match te zijn.


“ProfitPlus paste voor ons perfect in dit plaatje. Door de snelheid, efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van de software zal Maatwerkbedrijf ‘t Veer zeer klantvriendelijk, prijsvriendelijk en efficiënt worden,” aldus Gunther Bamelis. 

CAT-Solutions adviseert, ontwikkelt en implementeert stapsgewijs en in de juiste cadans dé ERP oplossing voor verschillende sectoren. We zijn erin geslaagd om de beste mensen in ons team te hebben om op deze manier de juiste klanten te overtuigen van ProfitPlus Business Software. Deze strategie heeft ons laten meegroeien met onze klanten in een heel duidelijke afspraak dat wij steeds borg staan voor evolutie, innovativiteit en automatisering met gezond verstand…

Wij trainen u en uw key users zodat u zich nog meer kan focussen op wat echt belangrijk is! 
UW BUSINESS

Ook al die kopzorgen beu?

Maak een afspraak via +32 56 960 200 of sales@catsolutions.be, we helpen u ervan af!

 

Van uw bedrijf ook een succesverhaal maken?
Laat ons uw processen verbeteren.

Contacteer ons voor een afspraak

Vraag een demo