helpdesk
Bespaar geldBespaar tijdBespaar energieWerk efficiënterCreëer meer overzicht

Nieuws

  30/01/2020

CAT-Solutions op teambuilding op 31 januari 2020

Op vrijdag 31 januari 2020 zal onze jaarlijkse teambuilding plaatsvinden. Vanaf 10u30 zullen wij dus niet bereikbaar zijn. Voor dringende hulp drukt u zoals steeds op "1" via het nummer 056 960 200.

Lees meer

  02/01/2020

Nieuw jaar, nieuwe voornemens

Behoort sneller en efficiënter werken tot je goede voornemens? Dan maak je best nu de overstap naar ProfitPlus Business Software!

Lees meer

  30/12/2019

Roadmap meeting 2020

2019 loopt stilletjes aan op zijn einde, achter de schermen zitten we uiteraard niet stil. Ook benieuwd naar onze product roadmap? Schrijf je dan snel in voor dit event. Uiteraard willen we ook van de gelegenheid gebruik maken om samen met onze klanten te klinken op de toekomst.

Lees meer

  05/11/2019

Bedrijven Contact in Kortrijk expo op 4 en 5 december 2019

CAT-Solutions is binnenkort samen met ProfitPlus aanwezig tijdens de Bedrijvencontactdagen te Kortrijk. Wij ontvangen u graag voor een hapje, een drankje en een goed gesprek over uw IT-toekomst op stand 4140. Hoe kan u beter concurreren, sneller rekenen en efficiënter samenwerken: dit zijn vragen waar wij een antwoord op hebben. 

Lees meer

  22/10/2019

Verhoogde investeringsaftrek tot 31/12/2019, ook voor digitale investeringen

Een onderneming, die bij uitbreiding van haar activiteiten een investering uitvoert, kan onder bepaalde voorwaarden een investeringsaftrek verkrijgen.

Lees meer

  15/10/2019

Voldoet uw huidige business software niet meer aan de verwachtingen?

Werkt de ERP-software te traag of helemaal niet meer? Dreigt uw software te verdwijnen? Lopen de frustraties bij uw werknemers hoog op? Don’t panic! Overschakelen naar een nieuw business software pakket biedt de oplossing. Ontdek alle voordelen van ProfitPlus Business Software!

Lees meer

  28/09/2019

Wat heeft ERP met pudding te maken?

Gisteren was het zover: de Unizo jury kwam langs om te ontdekken waarom CAT-Solutions KMO van het jaar zou moeten worden.

Lees meer

  21/06/2019

Onze business software? Simple but oh so good!

Veel ondernemers kiezen niet voor een business pakket omdat het er al op het eerste zicht te ingewikkeld uitziet. Te veel schermen, te veel features, te veel uitleg, te veel wachten … Van alles gewoonweg te veel. Wat als wij u nu het tegendeel bewijzen? Business software die het graag simpel houdt, zodat iedereen ermee overweg kan. Meet ProfitPlus Business Software!

Lees meer

  15/05/2019

Nooit meer hoofdpijn

Onrust, verandering en stress. Drie termen die maar al te vaak gepaard gaan met de overschakeling naar een ander ERP-systeem. Wat betekent het nu precies om die nieuwe software te installeren? Wat zijn de gevolgen voor uw bedrijf? En verloopt de overgang echt zo problematisch als sommigen laten uitschijnen?

Lees meer

  19/03/2019

We want you!

Ben jij ons volgend jachtluipaard? Wij zijn aan het groeien. We geloven in wat mensen kunnen en wat ze willen doen, niet wat ze gestudeerd hebben; maar niet zonder een snuifje ervaring en heel wat engagement.

Lees meer

  24/01/2019

Terugblikken en vooruitblikken

Een terugblik: 2018 Het nieuwe jaar is ondertussen al volop begonnen. Toch maken we nog even de tijd om de balans op te maken van het voorbije jaar. Een cruciaal jaar voor CAT Solutions, zo bleek.

Lees meer

  28/11/2018

Benieuwd naar onze visie op ERP?

Uw bedrijf zou er helemaal anders kunnen uitzien. Komt u als bedrijfsleider tot één van deze conclusies: Er worden (te) veel zaken meermaals geregistreerd in verschillende systemen? Het maken en opvragen van correcte rapportering duurt (te) lang? Het huidig systeem werkt niet (meer) zoals gewenst? Mensen onderweg kunnen nu moeilijk - op een veilige manier - snel informatie raadplegen?

Lees meer

  15/10/2018

Succesvolle opstart van C-MEC Puurs

C-MEC is een belangrijke toeleverancier voor alle metalen componenten en assemblages, oppervlaktebehandeling en allerhande draai- en freeswerk voor verschillende grote bedrijven in binnen- en buitenland. Zij waren op zoek naar een partner die hen kon begeleiden en adviseren betreffende de optimalisatie en upgrade van hun ERP-systeem in hun verschillende vestigingen.

Lees meer

Vraag een demo