helpdesk
Bespaar geldBespaar tijdBespaar energieWerk efficiënterCreëer meer overzicht

Nieuws

15/09/2021 Registreer je vandaag nog voor ABISS 2021 op 7 oktober

ABISS 2021 is het Belgische netwerk- en congresplatform voor industriële organisaties en productiebedrijven die welbepaalde, meerdere of het geheel van bedrijfsprocessen willen digitaliseren, connecteren, automatiseren en integreren.

Lees meer
10/06/2021 Nog steeds jouw ERP life-savers

Samen hebben we al heel wat waters doorzwommen, altijd in dezelfde richting. Ons team blijft uitbreiden met verschillende profielen, maar allemaal delen we dezelfde filosofie: jouw ERP life-saver worden én blijven. 

Lees meer
26/02/2021 Full speed in 2021

Bij CAT Solutions hebben we een vliegende start gemaakt in het nieuwe jaar. Benieuwd waar we zoal mee bezig zijn? Keep reading!

Lees meer
25/08/2020 Een druk najaar voor CAT Solutions

Lees meer
28/05/2020 Driedubbel feest bij CAT Solutions!

We vieren drie keer feest!

Lees meer
23/04/2020 CAT-Solutions: partner in het MES4SME project

MES4SME: Proeftuin voor digitale tools voor productiebedrijven

Lees meer
08/04/2020 CAT-Solutions vanaf heden geregistreerd dienstverlener van KMO Portefeuille!

In deze rare tijden kregen we vandaag goed nieuws! CAT-Solutions is vanaf heden geregistreerd dienstverlener van KMO Portefeuille.

Lees meer
26/02/2020 CAT-Solutions coacht de toekomst

CAT-Solutions coacht de toekomst. Filip en Geert gingen langs om hun ondernemers-spirit te delen met hogeschoolstudenten. Achter de schermen werken we met zijn allen aan een update van ProfitPlus: Animal.

Lees meer
02/01/2020 Nieuw jaar, nieuwe voornemens

Behoort sneller en efficiënter werken tot je goede voornemens? Dan maak je best nu de overstap naar ProfitPlus Business Software!

Lees meer
25/10/2019 Uitreiking "kmo van het jaar"

Gisteren vond de uitreiking van "KMO van het jaar" plaats. Een evenement dat door Unizo West-Vlaanderen werd georganiseerd.

Lees meer
15/10/2019 Voldoet uw huidige business software niet meer aan de verwachtingen?

Werkt de ERP-software te traag of helemaal niet meer? Dreigt uw software te verdwijnen? Lopen de frustraties bij uw werknemers hoog op? Don’t panic! Overschakelen naar een nieuw business software pakket biedt de oplossing. Ontdek alle voordelen van ProfitPlus Business Software!

Lees meer
30/09/2019 Guy Putman geeft de fakkel door aan Geert Couton

Na 3 jaar stopt Guy Putman ermee als General Manager van CAT-Solutions. Geert Couton neemt de taken van hem over en stuwt CAT-Solutions richting de toekomst.

Lees meer
21/06/2019 Onze business software? Simple but oh so good!

Veel ondernemers kiezen niet voor een business pakket omdat het er al op het eerste zicht te ingewikkeld uitziet. Te veel schermen, te veel features, te veel uitleg, te veel wachten … Van alles gewoonweg te veel. Wat als wij u nu het tegendeel bewijzen? Business software die het graag simpel houdt, zodat iedereen ermee overweg kan. Meet ProfitPlus Business Software!

Lees meer
15/05/2019 Nooit meer hoofdpijn

Onrust, verandering en stress. Drie termen die maar al te vaak gepaard gaan met de overschakeling naar een ander ERP-systeem. Wat betekent het nu precies om die nieuwe software te installeren? Wat zijn de gevolgen voor uw bedrijf? En verloopt de overgang echt zo problematisch als sommigen laten uitschijnen?

Lees meer
24/01/2019 Terugblikken en vooruitblikken

Een terugblik: 2018 Het nieuwe jaar is ondertussen al volop begonnen. Toch maken we nog even de tijd om de balans op te maken van het voorbije jaar. Een cruciaal jaar voor CAT Solutions, zo bleek.

Lees meer
28/11/2018 Benieuwd naar onze visie op ERP?

Uw bedrijf zou er helemaal anders kunnen uitzien. Komt u als bedrijfsleider tot één van deze conclusies: Er worden (te) veel zaken meermaals geregistreerd in verschillende systemen? Het maken en opvragen van correcte rapportering duurt (te) lang? Het huidig systeem werkt niet (meer) zoals gewenst? Mensen onderweg kunnen nu moeilijk - op een veilige manier - snel informatie raadplegen?

Lees meer
Vraag een demo