helpdesk
Bespaar geldBespaar tijdBespaar energieWerk efficiënterCreëer meer overzicht

Nieuws

  19/02/2019

We want you!

Ben jij ons volgend jachtluipaard? Wij zijn aan het groeien. We geloven in wat mensen kunnen en wat ze willen doen, niet wat ze gestudeerd hebben; maar niet zonder een snuifje ervaring en heel wat engagement.

Lees meer

  24/01/2019

Terugblikken en vooruitblikken

Een terugblik: 2018 Het nieuwe jaar is ondertussen al volop begonnen. Toch maken we nog even de tijd om de balans op te maken van het voorbije jaar. Een cruciaal jaar voor CAT Solutions, zo bleek.

Lees meer

  17/01/2019

Bezoek ons tijdens Indumation 2019 - van 6 februari tem 8 februari

Het efficiënt beheren van alle processen, dat is de kracht van ProfitPlus Business Software.

Lees meer

  28/11/2018

Benieuwd naar onze visie op ERP?

Uw bedrijf zou er helemaal anders kunnen uitzien. Komt u als bedrijfsleider tot één van deze conclusies: Er worden (te) veel zaken meermaals geregistreerd in verschillende systemen? Het maken en opvragen van correcte rapportering duurt (te) lang? Het huidig systeem werkt niet (meer) zoals gewenst? Mensen onderweg kunnen nu moeilijk - op een veilige manier - snel informatie raadplegen?

Lees meer

  15/10/2018

Succesvolle opstart van C-MEC Puurs

C-MEC is een belangrijke toeleverancier voor alle metalen componenten en assemblages, oppervlaktebehandeling en allerhande draai- en freeswerk voor verschillende grote bedrijven in binnen- en buitenland. Zij waren op zoek naar een partner die hen kon begeleiden en adviseren betreffende de optimalisatie en upgrade van hun ERP-systeem in hun verschillende vestigingen.

Lees meer

  03/09/2018

Wij verhuizen naar Kortrijk

Sinds 3 september 2018 kan je ons terugvinden in onze spiksplinternieuwe kantoren te Kortrijk.

Lees meer

  27/06/2018

CAT Solutions bestaat 10 jaar!

En daar zijn we toch wel heel fier op. Bedankt voor de vele fijne en boeiende samenwerkingen en het vertrouwen in ons bedrijf. We doen er graag nog enkele decennia bij!