helpdesk
Bespaar geldBespaar tijdBespaar energieWerk efficiënterCreëer meer overzicht

Nieuws

  17/01/2019

Bezoek ons tijdens Indumation 2019 - van 6 februari tem 8 februari

Het efficiënt beheren van alle processen, dat is de kracht van ProfitPlus Business Software.

Lees meer

  28/11/2018

Benieuwd naar onze visie op ERP?

Uw bedrijf zou er helemaal anders kunnen uitzien. Komt u als bedrijfsleider tot één van deze conclusies: Er worden (te) veel zaken meermaals geregistreerd in verschillende systemen? Het maken en opvragen van correcte rapportering duurt (te) lang? Het huidig systeem werkt niet (meer) zoals gewenst? Mensen onderweg kunnen nu moeilijk - op een veilige manier - snel informatie raadplegen?

Lees meer

  14/11/2018

Bedrijven Contact in Waregem expo op 22 en 23 november 2018

CAT-Solutions is binnenkort aanwezig tijdens de Bedrijvencontactdagen te Waregem. Wij ontvangen u graag voor een hapje, een drankje en een goed gesprek over uw IT-toekomst op de groepsstand van BNI Waregem. Hoe kan u beter concurreren, sneller rekenen en efficiënter samenwerken: dit zijn vragen waar wij een antwoord op hebben. 

Lees meer

  15/10/2018

Succesvolle opstart van C-MEC Puurs

C-MEC is een belangrijke toeleverancier voor alle metalen componenten en assemblages, oppervlaktebehandeling en allerhande draai- en freeswerk voor verschillende grote bedrijven in binnen- en buitenland. Zij waren op zoek naar een partner die hen kon begeleiden en adviseren betreffende de optimalisatie en upgrade van hun ERP-systeem in hun verschillende vestigingen.

Lees meer

  03/09/2018

Wij verhuizen naar Kortrijk

Sinds 3 september 2018 kan je ons terugvinden in onze spiksplinternieuwe kantoren te Kortrijk.

Lees meer

  27/06/2018

CAT Solutions bestaat 10 jaar!

En daar zijn we toch wel heel fier op. Bedankt voor de vele fijne en boeiende samenwerkingen en het vertrouwen in ons bedrijf. We doen er graag nog enkele decennia bij!