helpdesk
Bespaar geldBespaar tijdBespaar energieWerk efficiënterCreëer meer overzicht

Nieuws:

CAT-Solutions: partner in het MES4SME project

23/04/2020

CAT-Solutions is een partner in het MES4SME project. Dit is een proeftuin in het thema Industrie 4.0 gesubsidieerd door VLAIO.

Kant-en-klare, betaalbare productiesoftware maakt het voor kmo’s makkelijker dan ooit om aan te knopen met industrie 4.0. Maar hoe begin je aan zo’n traject? Via deze proeftuin!

Waarover gaat het?

Een Manufacturing Execution System (MES) is software om de efficiëntie en transparantie van een productieproces te optimaliseren. Omdat MES-projecten vroeger vaak te generiek, duur en onvoldoende flexibel waren, lieten veel bedrijven de MES 3.0-trein aan zich voorbij gaan. En dat is jammer, want om competitief te blijven, hebben bedrijven hebben nood aan betrouwbare, flexibele en configureerbare productiesoftware.

Kant-en-klare en betaalbare tools met genoeg dataopslag en rekencapaciteit zijn momenteel beschikbaar en bieden bedrijven de mogelijkheid om snel, pijnloos én voordelig de sprong te maken naar de vierde industriële revolutie. Deze proeftuin informeert, adviseert en begeleidt kmo’s bij hun MES 4.0-traject.

Meer informatie over het MES4SME project op de VLAIO website.


Terug naar het overzicht

Vraag een demo