Maatwerk, wij denken met u mee!

Wij trachten maatwerk te vermijden.
Wij trachten maatwerk te vermijden.

Nee dit is geen typfout, we hebben de zin echt wel twee keer vermeld. Zo reageren we ook wanneer u naar maatwerk vraagt wanneer het voor ons mogelijks onzinnig lijkt. Omdat onze oplossingen voor lange termijn (>5jaar) moeten meegaan, willen we ook vermijden dat de kost onnodig hoog oploopt. In veel gevallen vragen mensen naar maatwerk wanneer ze nog niet in staat zijn om de wijzigingen op hun bestaande methode te zien.

Meestal komt dit besef pas na enkele weken of maanden gebruik, en wanneer we genoeg geduld kunnen verkrijgen van onze klant, dan wordt hiermee onnodig maatwerk uitgespaard. 

Echter, wanneer het gaat over specifieke zaken die sectorgebonden zijn, een koppeling met een andere partij, specifieke werking van processen bij e-commerce, of een concurrentieel extreem voordeel opleveren, dan kunnen we na goed overleg ons toch akkoord verklaren om maatwerk uit te voeren.

Dit maatwerk wordt dan hoogkwalitatief geëngineerd door een team (en niet door 1 developer), waarbij het een vereiste is dat de functionaliteit later zo automatisch kan worden getest in onze ontwikkelcyclus. Want in elk geval willen we ook voldoen aan het feit dat het maatwerk geen storende factor is aan de verdere updates van het basis systeem.

Zo veroudert uw basissysteem niet en moet u binnen >5jaar geen nieuw systeem aanschaffen. Onze technologie is duurzaam uitgekozen (en onafhankelijk), en populair. Dus dat lijkt de beste match om een duurzame relatie met u aan te knopen en te onderhouden.